Uitreiking BART Award 2011

Military Boekelo winnaar BART Award 2011.Op donderdag 7 april is voor de 5e keer de BART AWARD uitgereikt.
Deze prestigieuze prijs is bedoeld voor iemand of iets die/dat een sterke bijdrage heeft geleverd voor het toerisme en recreatie van Boekelo en Usselo.
Voorzitter Wilfried  Terhürne refereerde aan het lustrum dat niet werd gevierd, maar waar BART wel trots op is. Hij beloonde de vele aanwezigen met een compliment over hun komst.  Dankzij de nominaties en de belangstelling groeit deze prijs verder uit. En fantaseerde de voorzitter al om de BART Award in een groter gebied te gaan uitreiken.  Maar de belangrijkste boodschap die de voorzitter had, was wel de samenwerking  tussen de toeristische bedrijven in de regio, die tegenwoordig belangrijk is.
Grolsch heeft als winnaar van 2009 de taak op zich genomen om gastheer te zijn voor deze uitreiking, en heeft dit met flair gedaan. De heer Rob Snel heeft zijn ervaring verteld na het winnen van de BART AWARD 2009: “De waarde en kracht van deze prijs is veel groter als men denkt, tevens is  het een groot compliment voor alle medewerkers”.
Wethouder Myra Koomen heeft de 5 genomineerden bekend gemaakt die uit vele inzendingen zijn gekozen:

  • Bed en Breakfast De Oale Zessprong, Usselo

  • Forelderij, Usselo

  • Camping De Buytenplaets, Boekelo

  • Klimbos,  het Rutbeek

  • Military, Boekelo

Uit deze 5  genomineerden is door een vakjury bestaande uit de voorzitter van BART, de wethouder, Grolsche Bierbrouwerij en Enschede Promotie een winnaar gekozen.
De Military Boekelo ontving uithanden van wethouder Koomen een prachtig bronzen beeld van kunstenaar Bert Nijenhuis.  De Military werd geroemd voor haar bijdrage in promotie voor de regio, het heeft het grootste business event van Nederland en ze zetten zich in voor duurzaam ondernemen. Van de 4 voorwaarden waar de winnaar aan moest voldoen, scoorde de military op 3 de maximale score!

Robert Zandstra (links) heeft de prijs in ontvangst genomen.


Robert Zandstra heeft namens de Military de prijs in ontvangst genomen en was zeer verrast en vereerd, want deze prijs is toch een bekroning op een organisatie van een prachtig evenement dat dankzij alle vrijwilligers is geworden wat het nu was. 
Ze zullen de prijs met trots uitdragen en ging meteen op het verzoek van de voorzitter in: samenwerken in de promotie van de regio op de Military Boekelo 2011.

Fotoreportages van de uitreiking: