Winnaar Verborgen Bokaal

De jaarlijkse uitreiking van De Verborgen Bokaal in ’t Verborgen Theater te Boekelo mocht tevens worden gezien als een afscheidscadeau aan één van de meest invloedrijke tekstschrijvers van ons land.

Het publiek van het knusse theater in het Twentse zoutdorp koos namelijk massaal voor Joop Visser en Jessica van Noord, die het afgelopen seizoen met hun cabareteske liedjesprogramma veel indruk maakten.
Joop Visser, die in de jaren zestig en zeventig furore maakte onder de artiestennaam Jaap Fischer, maakte onlangs bekend dat hij een punt zet achter zijn indrukwekkende carrière en deze afsluit middels een afscheidstournee.
Programmeur Peter Mense bood als blijk van waardering het succesvolle duo een optreden aan in 2013 om officieel afscheid te kunnen nemen van het publiek in Twente.
De Verborgen Bokaal werd in het verleden gewonnen door Berry Lussenburg, Jeffrey Spalburg en André Manuel.
Dit jaar werden naast Joop en Jessica de cabaretiers Henry van Loon en Roel C. Verburg genomineerd.
In zijn dankwoordje vertelde Joop Visser aan het publiek een hard hoofd te hebben gehad in het winnen van De Verborgen Bokaal, omdat de winnaar bijna altijd blijkt te eindigen op Burg.
Voor het extra ingelaste optreden van Joop en Jessica op dinsdag 26 maart 2013 zijn kaarten verkrijgbaar via www.trioticket.nl