MAATREGELEN IN ONZE PRAKTIJK
Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, dit alles tot nader bericht.

Kom niet naar de praktijk maar neem eerst telefonisch of per mail contact op met ons! De praktijk is geopend voor patiënten die na telefonisch overleg een afspraak hebben. Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over
het Coronavirus te kijken op thuisarts.nl, de GGD of RIVM voor meer informatie.

1. Spreekuren zullen zo veel mogelijk telefonisch plaatsvinden door middel van overleg of terug bel verzoeken door de huisarts. Consulten uitsluitend na telefonische triage door de assistentes en welke medische noodzaak voor een afspraak behoeven.
2. Visites zullen alleen gereden worden voor ernstig zieke personen.
3. Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.
4. Chronische zorg / controle afspraken (bloeddruk/CVRM, Diabetes, COPD, GGZ, huisbezoeken ouderenzorg) zullen NIET doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. Ook de spreekuren van de assistentes zullen NIET doorgaan. Betreffende oren
uitspuiten, uitstrijkjes , injecties etc. De praktijkverpleegkundige of praktijkassistente neemt contact met u op.
5. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: thuis blijven en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent!
6. Onze balie zal geopend zijn maar wij verzoeken u zo min mogelijk de praktijk te bezoeken en NIET te komen als u een van bovenstaande klachten ervaart.
7. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen mogen geen luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider gezocht worden.
8. Indien u bij de apotheek medicatie komt ophalen, graag 2 meter afstand van elkaar en indien er volle wachtkamer is, graag buiten wachten.

Wij begrijpen dat dit voor u ongemakken zal opleveren. Wij proberen met deze maatregelen onze kwetsbare patiënten te beschermen en de voortgang van onze praktijk te waarborgen zodat we u kunnen blijven helpen in acute situaties.

Wij hopen op uw begrip en medewerking,
Namens ons hele team,
Huisartsenpraktijk de Windmolen