Boekelo heeft een bruisende winkelstraat met tal van winkels. Voor de dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt en een echte slager. Ook is er een slijterij met proeflokaal, twee bloemenzaken annex cadeaushop, twee modieuze dameskledingwinkels, twee kapsalons, een winkel met prachtig houten speelgoed, een rijwielzaak annex fietsenverhuur en een computershop. En natuurlijk is er de mogelijkheid om gezellig te borrelen of eten in de diverse cafés en restaurants of op de terrasjes.

In Boekelo kunt u ook terecht voor wellness, eventueel in combinatie met overnachting.

Elke vrijdagmorgen vindt u in het centrum van dit gemoedelijke dorp de wekelijkse warenmarkt met onder andere groente&fruit, kaas, noten, kip, vis, sausen, olijven en delicatessen.

Ook de omgeving van Boekelo heeft genoeg te bieden. Denk aan de golfbaan, campings en natuurlijk een rondleiding bij bierbrouwer Grolsch.

Met andere woorden: in Boekelo hoeft u zich nooit te vervelen!

De ondernemers van Boekelo organiseren ieder jaar verschillende evenementen, zoals op 2e Pinksterdag de Voorjaarsmarkt, de 3e zondag in oktober de Oude Voertuigendag en in december de Kerstmarkt. Maar kom ook in november naar de intocht van Sinterklaas!

Diverse ondernemers hebben elke vrijdag koopavond tot 20:00 uur.