VRAGENLIJST

Op de informatiebijeenkomsten vragen we je om een vragenlijst in te vullen. Het is het handigst als je dit hiernaast online doet voor snelle verwerking.

Als je wilt, kun je het formulier ook downloaden, invullen en naar ons mailen op [email protected], of afgeven op Kwinkelerweg 152 in Boekelo.

BOUWEN VOOR SENIOREN EN STARTERS

De Dorpsraad werkt aan een nieuwe versie van het Dorpsplan, met een focus op wonen voor senioren en starters in de komende 10 jaar. Dit omvat zowel nieuwe huizen in het bestaande deel van Boekelo als uitbreiding op de Kwinkel.

Waarom bouwen?

Er is een tekort aan woningen voor starters (18-30 jaar) en senioren (60+). Door voor senioren te bouwen, komen er meer woningen beschikbaar voor anderen. Dit zorgt voor meer beweging op de woningmarkt.

Wat en waar bouwen?

We kijken naar wat er gebouwd moet worden: huur- of koophuizen, het type, grootte, kwaliteit, prijsklasse en het aantal benodigde kavels. Hoeveel senioren en starters hebben interesse in deze woningen?

informatiebijeenkomsten

We delen onze plannen en ideeën graag met jou en horen ook graag jouw mening. Kom naar onze bijeenkomsten:

  • Senioren: Maandag 11 maart –  20.00 uur,  in de Zweede . 
  • Senioren: Woensdag 13 maart – 15:30 uur in de Huiskamer van het Dorp.  
  • Starters: Maandag 18 maart  -20.00 uur, in de Zweede.

Aanmelden

Laat ons weten met hoeveel personen je komt door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 053 – 4283496 (Kas de Vries).

Namens de Dorpsraad, Kas de Vries